Goedkope tractiebatterijen en accus

De goedkoopste heftruck accu vindt u hier !!

De Batterijconcurrent is leverancier van accu's en batterijopladers voor de interne industrie, denk hierbij bijvoorbeeld aan de accu voor een heftruck of palletwagen.

Een A kwaliteit heftruck accu of oplader met garantie voor een scherpe prijs.

Voor semi-tractie en tractiebatterijen, en voor allerlei batterijtoepassingen bent u hier aan het juiste adres:

- Intern Transport als pallettruck, stapelaar, heftrucks & orderpickers
- Elektrisch geleide voertuigen
- Elektrisch varen
- Veeg- en schrobmachines
- Golfkarren
- Rolstoelen

Wij leveren batterijen die op uw wens en specificatie, en volgens onze kwaliteitseisen gebouwd worden in marktleidende fabrieken. U heeft altijd de beste kwaliteit voor uw machine(s) en uw inzetsituatie voor de scherpste prijs. Ook is volledige inzetgarantie van 60, 72 of zelfs 84 maanden mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Heftruckaccu huren? dat is onze specialiteit !!

Wanneer u voor een korte periode een accu of acculader nodig heeft, of kopen vindt u geen optie, laat u dan verbazen door de lage huurtarieven van Indubatt. Indubatt verhuur is gespecialiseerd in het verhuren van accu's en acculaders voor zowel de korte als de langere termijn.

Vervanging: compleet nieuwe batterij of een nieuwe batterij op basis van uw huidige batterijcontainer.

U heeft de keuze: een volledig nieuwe batterij met een nieuwe, tweezijdig gecoate container of laat u ons een nieuwe batterij samenstellen op basis van de huidige batterijcontainer? Vaak is een container nog in een goede staat of met weinig inspanning weer in nieuwstaat terug te brengen. U spaart hier een container mee uit. Met grote batterijen van 48, 72, 80 of 96 volt kan uw voordeel al gauw oplopen tot enkele honderden euro's. Laat ons uitrekenen hoeveel u kunt besparen.